Виставка «Український Сюрреалізм»

Галерея Portal 11 представляє групову виставку «Український Сюрреалізм». 30.07.2021 – 05.09.2021.

«Мила моя уяво, найбільше я люблю тебе за те, що ти нічого не прощаєш..» – писав Андре Бретон у своєму «Маніфесті сюрреалізму» у 1924 році. А ми не прощаємо те, що сучасний український сюрреалізм ще досі не представлений у повній мірі на арт-сцені. Тому ми робимо крок зі свого боку, щоб це виправити.
Cюрреалізм досі посідає важливе місце у світовому арт-середовищі. Як і будь-який напрямок мистецтва, він значно трансформувався під впливом глобальних світових подій. Тому відповідь на питання, яким сюрреалізм є сьогодні, не така вже й очевидна.
Роботою над цією виставкою ми хочемо зробити зріз того, що зараз відбувається із сюрреалізмом в Україні. Ми зробили Open call та обрали 13 митців, які працюють у різних техніках і медіа, та готові продемонструвати свою сюрреальність у просторі нашої галереї.

Список учасників виставки: AVE, Балуда Юлія, Бондаренко Ігор, Гельман Маріко, Гулєвич Сергій, Діденко Настя, Євтушук Віктор та Євтушук Ігор, Ковтун Всеволод, Куцевол Катерина, Пиж Оксана, Пухінда Наталія, Штепура Олена, Щабель Уляна.

Київ, вул. Трьохсвятительська, 11.
Середа – неділя 11.00 – 19.00
Понеділок – вівторок — вихідні
+38 (063) 397 34 57
artportal11@gmail.com
portal11.com.ua
facebook: galleryportal11
Instagram: gallery_portal11