Виставковий проект Аннабель Угренюк «Urban Nightscape»

Галерея Portal11 презентує виставковий проект Аннабель Угренюк «Urban Nightscape» 20.09 – 06.10.2019.

Аннабель Угренюк народилася у 1996 році в місті Берлін, Німеччина.
Живе і працює у Києві.
2014-2018 рр. – навчалася в КДІДПМіД ім. М. Бойчука факультет декоративно-прикладного мистецтва, кафедра монументально-декоративного живопису.

Проект «Urban Nightscape» – це спроба з’єднати шматочки свого сприйняття світу в єдину картину. Художниця живе у великому місті, де її оточує певний пейзаж. Цей пейзаж, який складається з будинків, людей, машин, стовпів, ліхтарів, вихлопних газів і іншого, є частиною її життя та буднів. Ця картина знайома оку, вона сприймається як щось рідне. Ми живемо в еру технічного прогресу, коли урбанізація поглинає все навколо і міста з кожним роком зростають і розвиваються. Нам цього не уникнути і це є наша друга природа, пейзаж, який нам близький і знайомий навіть більше ніж флора і фауна. Тиша навколо, без звуку машин і людей насторожує. У цьому проекті Аннабель Угренюк показує своє сприйняття без призми хорошого і поганого.
Представляючи, що колись наші нащадки знайдуть уламки нашої цивілізації і те, що вони побачатьбуде саме міський пейзаж.
Ліхтарі перетворюються на квіти, дахи будинків на кору дерев, автомобілі на фауну міста, асфальт нагадує нам землю. У цьому є своя краса. Це те, що ми побачимо здалеку і відразу впізнаємо. Це те, що дає нам відчуття спокою і безпеки, почуття, що ми вдома.

Виставка експонується з 20.09 по 06.10.2019 за адресою:

Київ, вул. Трьохсвятительська, 11
+38 (063) 397 34 57
artportal11@gmail.com
portal11.com.ua
facebook: galleryportal11