Виставка скульптур Єгора Зігури «Непорушна тиша»

Галерея Portal 11 презентує виставку скульптур Єгора Зігури «Непорушна тиша» 04.09.2019 – 17.09.2019.

Єгор Зігура – український скульптор, автор інсталяцій та арт-об’єктів.

Роботи Єгора Зігури здобувають визнання за кордоном. Автор бере участь в арт-ярмарках (Spectrum Miami, Art Palm Beach, Kölner Liste, Tokyo International Art Fair, Volta Basel); та аукціонах (Phillips, Sotheby’s). Скульптури Єгора знаходяться у приватних колекціях України, Данії, Франції, Португалії, Великобританії, Сінгапуру, США, Японії, Китаю та Італії. Роботи Єгора Зігури експонуються у публічних просторах (Abramovych Sculpture Park, Київський політехнічний інститут).

Автор працює як із класичними, так і з сучасними матеріалами, серед яких: бронза, метал, поліефір.

Модифікуючи дійсність двох епох – минулого та сьогодення, Єгор Зігура прагне якомога докладніше дослідити культурну спадщину. Окрім канонічних форм, скульптури у його виконанні наділені концептами, що мають на меті висвітлити проблеми глобального суспільства: ідентифікацію у мультикультурному світі, консюмеризм тощо. Головну ідею – вразливості цивілізацій – розкриває наочний приклад матеріальних та духовних втрат людства. Підґрунтям проекту слугують взірцеві надбання античності, зокрема сюжети греко-римської міфології. Важливим аспектом виставки є застереження від вказаних незворотніх змін.
Пізнавальний спектр експозиції доповнено знімками з проекту #ArtistFromWithinWorkshop фотографа Олени Сапонової та відео-роботами Артура Гармаша і Дмитра Виговського.
Виставка експонується з 04.09 по 17.09.2019 за адресою:

Київ, вул. Трьохсвятительська, 11
+38 (063) 397 34 57
artportal11@gmail.com
portal11.com.ua
facebook: galleryportal11